Καλάθι Αγορών

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

 
 
 

Πολιτική Επιστροφών

> Που απευθύνετε η πολιτική : Σε πελάτες οι οποίοι επιθυμούν να επιστρέψουν το προϊόν γιατί δεν είναι ικανοποιημένοι από την το σχέδιο,το μέγεθος,το χρώμα( Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή λάθους δείτε την αντίστοιχη πολιτική)


>Δυνατότητα επιστροφής :
 ΝΑΙ

 

>Όροι :

1.  Χρονική προθεσμία : Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα

 

2. Τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται :

α) στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε,

β) με την ίδια συσκευασία που σας παραδόθηκε,

γ) μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

 

3. Για καλύτερη εξυπηρέτηση,να μας έχετε ενημερώσει τηλεφωνικά εντός 3 εργάσιμων από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα στο 210-2204403 ή στο email :sales@oxfordstreet.com.gr

4. Μια φορά ανά εκτελεσμένη παραγγελία. Δηλαδη πηρα πρωτη φορα δεν mου κανει ενεργοποιω την πολιτικη κανένα κόστος. Την επομενη φορά θα πρέπει να εκτελεσθεί κανονικα μια παραγγελία για να εχει ο πελατης το δικαιωμα δωρεαν αλλαγης στην τρίτη παραγγελια.

5. Να μην γινεται καταχρηστικά. 

 

 

 

> Ολοκλήρωση  επιστροφής χρημάτων : Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της επιστροφής. ( Εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής σας και από τον τρόπο επιστροφής)

 

> Κόστος :  Δωρεάν. ( Όμως σε περίπτωση που οι παραπάνω όροι δεν τηρούνται  π.χ. έχει αποσταλεί χωρίς συσκευασία, η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή και ο πελάτης θα χρεωθεί το συνολικό κόστος μεταφορών)